Hírek

1. Gondoskodjon róla, hogy biztonságos legyen a hálózat, amihez csatlakozik! 2. Kapcsolja be és ha szükséges konfigurálja tűzfalat a számítógépen/routerén! 3. Telepítsen és használjon rosszindulatú szoftverek elleni programot! 4. Távolítsa el a nem szükséges programokat! 5. Használjon általános jogú felhasználói fiókot rendszergazdai fiók helyett!
Hogy növelhető egy település biztonsága az építészet és várostervezés eszközeivel? Hogyan lehet biztonságos tereket létrehozni, amelyekre nem telepszik rá a bűnözés? Többek között ezekre a kérdésekre ad választ az építészeti bűnmegelőzés, egy mind a világban mind Magyarországon egyre népszerűbb és elfogadottabb kreatív bűnmegelőzési irányzat.
Felelőtlen hívással ne kockáztassa mások életét! Ha vészhelyzet állt elő, hívja a készenléti szervek - a mentők, a hivatásos katasztrófavédelmi szerv és az általános rendőri feladatok ellátására létrehozott szerv - elérését biztosító, ingyenesen hívható, alábbi hívószámokat: 104 (a mentők) 105 (a hivatásos katasztrófavédelmi szerv) 107 (az általános rendőri feladatok ellátására létrehozott szerv) 112 (egységes európai segélyhívó szám)
1 fő villanyszerelő (7524) Soltvadkert 1 fő ápoló, szakápoló (3311) Kaskantyú 1 fő szociális gondozó, szakgondozó (3513) Kaskantyú 1 fő kereskedelmi ügyintéző (3622) Kiskőrös 1 fő jövedéki ügyintéző (3651) Kiskőrös 1 fő CNC gépkezelő (7323) Kecel 1 fő hegesztő, lángvágó (7325) Kecel
A kiskőrösi történetírás hivatalos lapja - Várostörténeti folyóirat - Megjelenik kéthavonta További információ és letöltés: http://www.psvkkiskoros.hu/kiskmultjabol.html